mandag 1. august 2011

Sommer, Sol og kortklipt Sushi

Endelig er det sommer og vi har hatt 14 dager ferie, 1 uke igjen (med litt jobbing innimellom). Forrige uke var vi i Sverige, og hundene storkoste seg.


Ona var vel ikke like fornøyd etter at hun måtte stå i bånd når vi var ute. Hun er jo helt håpløs og valgte å hoppe over gjerdet 3 ganger. Hun fikk nå halve uken løs på tomten :-)
Vi var en tur i en elg park og fikk nærkontakt med elg. Det var som å klappe en smørklump...... Store flotte dyr, og så hadde den 3 søte kalver:-)


Vi fikk også tatt oss en tur til Mora og kikket på målseilet for Vasaloppet. Er det nærmeste jeg kommer å gå Vasaloppet:-)Det var litt godt å komme vekk fra Norge og alt som har skjedd, selv om vi fikk med oss alt da det var norske tv kanaler å se på, og svenske aviser skrev mye om tragedien her. Utrolig trist!!!

Vel hjemme fra Sverige fikk jeg det for meg at Sushi trengte en klipp, og vips........

Sushi syntes det var deilig å få av seg all den varme pelsen, og hun bryr seg absolutt ikke om at klippen ikke ble helt bra. Litt slurvete utført av mor......

Vi har også vært en tur i Stavanger. Der fikk Ona og Sushi svømt litt i Nordsjøen på Sola stranda. Sushi var litt skeptisk til bølgene, men etterhvert hoppet hun uti:-)

Denne uken håper jeg vi får tatt en badetur så hundene får badet litt igjen. Må nok finne et vann langt inne i skogen så det ikke er så mye folk.

Fortsatt god sommer:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar